Ring og få gratis hjælp

96 26 25 90

Personlig betjening og hjælp over telefon

Express? Vi kan levere fra dag til dag!

Ingen opgave for stor!

Brug for en grafiker? Vi kan hjælpe med opsætning af grafik

Prisberegner

Brug beregneren for en vejledende pris på din nye reklamemåtte.

NB: Prisberegneren er vejledende. Alle reklamemåtter er inklusiv print ved levering af trykklar fil. Hurtig levering, men eksklusiv ekspedition og fragt. Kontakt os for bestilling på 96 26 25 92 eller på vores Gratis Live Chat!!

Reklamemåtter

Floor promoters / reklamemåtter

Storformatbanner.dk leverer reklamemåtter med tryk i præcis den størrelse og form du skal brug.

Udnyt gulvet til at fremhæve et budskab og skab blikfang. Reklamemåtterne kan bruges til at fange kundens opmærksomhed, da det er en metode, som skiller sig ud fra de sædvanlige skilte og bannere, der hænger på væggene. Brug f.eks din reklamemåtte i butikken, showroom eller på en messestand, hvor der i forvejen ligger gulvtæppe.

Måtten har en slidstærk polyester overside og en sort neopren bagside som gør at måtten er skridsikker. Reklamemåtterne produceres i alle mål — også udskåret, og leveres i lækre farver og designs. Måtterne er lette at at rengøre og kan både skylles og spules.

Logo måtterne fra Storformatbanner.dk beskytter gulv imod slid og misfarvning og reducere omkostningerne ved rengøring — alt imens din virksomhed/butik bliver profileret.

De kan tage op til 6 kg snavs, eller 3 liter vand og har en smudsafvisende behandling, som gør dem ultra lette at rengøre.

Reklamemåtte V2

Grafisk assistance

Grafisk assistance

Har du brug for hjælp til grafisk opsætning af dit banner? Godt grafisk design kan gøre en verden til forskel, det er lige fra blikfanget til læsbarheden. Grafisk design består af mange aspekter og storformatbanner.dk bruger dem alle når vi opsætter vores grafik.

Vi tager vores grafik meget seriøst og ønsker at alle sager både er smukke og sælger varen. Vores grafikere er uddannede på hvert deres område, hvilket giver et godt og spændende spil, hvor alle aspekter er taget i betragtning.

Vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømme banner, scene eller messestand.

Vores timepriser starter ved 800,- (ex. moms)

Grafisk Designer

Kunder vi har hjulpet med banner løsninger

Bliv dog ikke skræmt! Vi leverer både til de store kanoner og privatpersoner – vi tillader os dog at prale lidt.

Tv2
Idagard
Undervisningsministeriet
Page4
ørkenenssønner
Moe
Xfaktor
Dr1
Haribo
Danbolig

Få personlig hjælp - bliv ringet op

Invalid Number
Telefondame
Logo Rigtigt

Østergade 21, 7400 Herning

Tlf. 96 26 25 90

info@storformatbanner.dk

Mandag-torsdag: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 15.30
Lørdag-søndag: LUKKET

Urimelig billige bannere

Hos storformatbanner.dk praler vi gerne med at have danmarks bedste priser og service. Vi er ikke en hurtig webshop hvor du skal kende til alle fagtermer indenfor storformat verdenen.

Vi tilbyder derimod  personlig service og konkurrence dygtige priser, sådan at du får netop det indoor banner, outdoor banner, rollup, scenetæppe eller plakat som du har brug for.

Storformatbanner.dk er en del af Konceptas Reklamebureau.

Ofte stillede spørgsmål