Bilfolie: Bliv set og bemærket på landevejene

Vi sender dit budskab på hjul!

Har din virksomhed en eller flere biler, der kører på landevejen, så har du mulighed for at opnå værdifuld eksponering hver dag, der hvor dine kunder er.

Vi laver alle former for bilfoliering, lige fra små streamere til bilen og til fuldfoliering af firmabilen. Med en folieret bil med dit budskab og logo skaber du ikke bare synlighed, du signalerer samtidig seriøsitet, der skaber tryghed hos dine kunder.

Vi hjælper med alle faser fra grafisk design af din bilfolie til montering og klargøring. Vi folierer alt fra personbiler til lastbiler og busser.

Grafisk assistance

Grafisk assistance

Har du brug for hjælp til grafisk opsætning af dit banner? Godt grafisk design kan gøre en verden til forskel, og det gælder lige fra blikfanget til læsbarheden. Grafisk design består af mange aspekter og storformatbanner.dk bruger dem alle, når vi laver grafisk opsætning til dit produkt.

Vi tager vores grafiske arbejde meget seriøst og ønsker hver gang, at resultatet skal være smukt og sælge varen. Vores grafikere har mange forskellige kompetencer, hvilket giver et godt og spændende spil, hvor alle aspekter bliver taget i betragtning.

Vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmebanner, dit scenetæppe eller hele din messestand.

Vores timepriser starter ved 850,- (ekskl. moms) - kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Advicer Nikoline og Morten