Aluvægge — luksus alternativ til roll-ups og fotovægge

Få rollup'ens fleksibilitet, men et stilrent design til udstilling, fotovæg eller permanent rumdeling. Aluvæggen giver dig alt dette og meget mere.

Aluvæggen er en stilfuld løsning til dig, som ikke går på kompromis med detaljerne. Aluvægge leveres både som fritstående løsninger og til ophæng på vægge. Der kan sågar leveres løsninger med indbygget lys — således kan dit budskab få en helt anden dimension med bagbelysning.

Med andre ord, er der tale om et særdeles fleksibelt bannersystem, som sikrer den bedste indpakning af dit budskab. Vi kan lave alt fra kæmpe fotovægge i 3x3m og ned til ganske små alu-rammer.

Kontakt os for et tilbud på en aluvæg-løsning.

Grafisk assistance

Grafisk assistance

Har du brug for hjælp til grafisk opsætning af dit banner? Godt grafisk design kan gøre en verden til forskel, og det gælder lige fra blikfanget til læsbarheden. Grafisk design består af mange aspekter og storformatbanner.dk bruger dem alle, når vi laver grafisk opsætning til dit produkt.

Vi tager vores grafiske arbejde meget seriøst og ønsker hver gang, at resultatet skal være smukt og sælge varen. Vores grafikere har mange forskellige kompetencer, hvilket giver et godt og spændende spil, hvor alle aspekter bliver taget i betragtning.

Vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmebanner, dit scenetæppe eller hele din messestand.

Vores timepriser starter ved 850,- (ekskl. moms) - kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

19059681 10154773813762992 7071688355956653668 N1