Molton scenetæppe - en smuk indpakning af scenen eller stilfuld lyddæmpning

Storformatbanner.dk leverer molton i alle størrelser og farver – altid til skarpe priser.

Molton stof er også kendt som scenestof. Molton bliver typisk brugt på skoler og haller, hvor man skal have en løsning uden print, og et tæppe man skal kunne trække til og fra. Molton er tidløst og kan samtidig være en god løsning, hvis man ønsker afdækning af døre/vinduer eller lyddæmpning.

Vore molton-tæpper kan leveres med eller uden skinner osv til ophængning.
Molton tæpper kan ikke leveres med tryk. Ønskes en løsning med print, henviser vi i stedet til vore scenetæpper i polyester, som kan leveres med grafisk motiv (f.eks. logo) eller fotoprint i farver.

Færdigpakker

Molton i færdige pakker

Kan du bruge en af vore færdige molton-pakker, kan der være store penge at spare i forhold til at bestille efter specialmål. Vi har sammensat følgende pakker til dig, som du til enhver tid kan bestille hos os til stærke priser.

Kvaliteten:
Ugennemsigtig, sort blockout molton tæppe imprægneret med brandhæmmende (B1 i henhold til DIN 4102), og 300 g kvalitet. Kan anvendes som gardin, baggrund, scenetæppe eller til dekorative formål. Stofferne har øjer med intervaller på 25 cm langs den ene side og er støttet med en ekstra strimmel af gjord, der tillader hurtig og sikker montering, enten glat eller løst.

Bøsningerne har en rustfri fornikling og er 20 mm i diameter. De ydre kanter er sømmet, mens den nederste kant er uden bearbejdning, således at materialet kan skæres til den nødvendige længde hurtigt og nemt.

Pakkeløsningerne:
160 gram - fås i sort og hvid.
300 gram - fås i sort og hvid (denne type er mest populær).
500 gram - fås i sort og creme.

Molton Pakke
Metervare

Molton som metervare

Vi har konstateret en øget efterspørgsel efter Molton som metervare. Med dette produkt får du Molton stoffet uden efterbehandling, så du selv kan tilpasse det til lige netop dit projekt.

Ugennemsigtig, sort blockout Molton tæppe, imprægneret med brandhæmmende (B1 i henhold til DIN 4102), og 300 g kvalitet, der kan anvendes som som gardin, baggrund, scenetæppe eller til lyddæmpende og dekorative formål.

Metervaren fås i sort eller hvid.

Molton Meter