Personlig betjening og hjælp over telefon

Ingen opgave for stor!

Brug for en grafiker? Vi hjælper med opsætningen

Prisberegner

Brug beregneren for en vejledende pris på dit nye molton.

NB: Prisberegneren er vejledende og indholder kun et udpluk af de materialer vi kan tilbyde. Har du specielle ønsker - eller ønsker et fast tilbud på dit banner - kontakt os venligst på 96 26 25 92 eller på vores Gratis Live Chat!!

Molton scenetæppe

Molton scenetæppe

Storformatbanner.dk leverer Molton i alle størrelser og farver – altid til skarpe priser.

Molton stof er også kendt som scenestof. Molton bliver typisk brugt på skoler og haller, hvor man skal have en løsning uden print, og et tæppe man skal kunne trække til og fra. Molton er tidløst og kan samtidig være en god løsning, hvis man ønsker afdækning af døre/vinduer eller lyddæmpning.

Vore molton-tæpper kan leveres med eller uden skinner osv til ophængning.
Molton tæpper kan ikke leveres med tryk. Ønskes en løsning med print, henviser vi i stedet til vore scenetæpper i polyester, som kan leveres med grafisk motiv (f.eks. logo) eller fotoprint i farver.

Molton 1

Færdig pakker

Molton i færdige pakker

Kan du bruge en af vore færdige Molton-pakker, kan der være store penge at spare i forhold til at bestille efter specialmål. Vi har sammensat følgende pakker til dig, som du til enhver tid kan bestille hos os til stærke priser.

Kvaliteten:
Ugennemsigtig, sort blockout molton tæppe imprægneret med brandhæmmende (B1 i henhold til DIN 4102), og 300 g kvalitet. Kan anvendes som gardin, baggrund, scenetæppe eller til dekorative formål. Stofferne har øjer med intervaller på 25 cm langs den ene side og er støttet med en ekstra strimmel af gjord, der tillader hurtig og sikker montering, enten glat eller løst.

Bøsningerne har en rustfri fornikling og er 20 mm idiameter. De ydre kanter er sømmet, mens den nederste kant er uden bearbejdning, således at materialet kan skæres til den nødvendige længde hurtigt og nemt.

Pakkeløsningerne:
160 gram - fås i sort og hvid.
300 gram - fås i sort og hvid (denne type mest populære).
500 gram - fås i sort og creme.

Molton Pakke

Metervare

Molton som metervare

Vi har konstateret en øget efterspørgsel efter Molton som metervare. Med dette produkt får du dit Molton stoffet uden efterbehandling, så du selv kan tilpasse det til lige netop dit projekt.

Ugennemsigtig, sort blockout Molton tæppe, imprægneret med brandhæmmende (B1 i henhold til DIN 4102), og 300 g kvalitet, der kan anvendes som som gardin, baggrund, scenetæppe eller til lyddæmpende og dekorative formål.

Metervaren fås i sort eller hvid.

Molton Meter

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Oftestilledesporgsmaal

Kunder vi har hjulpet med banner løsninger

Bliv ikke skræmt! Vi leverer både til de store kanoner og privatpersoner – vi tillader os dog at prale lidt herunder.

Tv2
Idagard
Undervisningsministeriet
Page4
ørkenenssønner
Moe
Xfaktor
Dr1
Haribo
Danbolig

Få personlig hjælp - bliv ringet op

Invalid Number
Kob Banner

Storformatbanner.dk

Østergade 21, 7400 Herning

Tlf. 96 26 25 90

info@storformatbanner.dk

Mandag-torsdag: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 15.30
Lørdag-søndag: LUKKET

Urimeligt billige bannere

Hos storformatbanner.dk praler vi gerne med at have Danmarks bedste priser og service. Vi er ikke en hurtig webshop, hvor du skal kende til alle fag-termer indenfor storformat-verdenen.

Vi tilbyder derimod  personlig service og konkurrencedygtige priser, sådan at du får netop det indoor banner, outdoor banner, den rollup, det scenetæppe eller den plakat som du har brug for.

Storformatbanner.dk er en del af Reklamebureauet Advicer.

Ofte stillede spørgsmål