Ring og få gratis hjælp

96 26 25 90

Personlig betjening og hjælp over telefon

Express? Vi kan levere fra dag til dag!

Ingen opgave for stor!

Brug for en grafiker? Vi kan hjælpe med opsætning af grafik

Prisberegner

Brug beregneren for en vejledende pris på dit nye molton.

NB: Prisberegneren er vejledende og indholder kun et udpluk af de materialer vi kan tilbyde. Har du specielle ønsker - eller ønsker et fast tilbud på dit banner - kontakt os venligst på 96 26 25 92 eller på vores Gratis Live Chat!!

Molton scenetæppe

Molton scenetæppe

Storformatbanner.dk leverer Molton i alle størrelser og farver – altid til skarpe priser.

Molton stof er også kendt som scenestof. Molton bliver typisk brugt på skoler og haller, hvor man skal have en løsning uden print, og et tæppe man skal kunne trække fra og til. Molton er tidsløs og kan samtidig være en god løsning, hvis man ønsker afdækning af døre/vinduer eller lyddæmpning.

Vore molton-tæpper kan leveres med eller uden skinner osv til ophængning.
Molton tæpper kan ikke leveres med tryk – ønskes en løsning med print – henviser vi i stedet til vore scenetæpper i polyester, hvor du kan lave fotoprint i farver.

Molton 1

Færdig pakker

Molton i færdige pakker

Kan du bruge én af vore færdige Molton-Pakker kan der være store penge at spare i forhold til at bestille efter special mål. Vi har sammensat følgende pakker til dig, som du til enhver tid kan bestille hos Konceptas til stærke priser.

Ugennemsigtig, sort blockout molton tæppe imprægneret med brandhæmmende (B1 i henhold til DIN 4102), og 300g kvalitet, som gardin, baggrund, scenetæppe eller til dekorative formål. Stofferne har øjer med intervaller på 25cm langs den ene side og er støttet med en ekstra strimmel af gjord, tillader hurtig og sikker montering både glat eller løst.

Bøsningerne har en rustfri fornikling og er 20mm diameter. De ydre kanter er sømmet, mens den nederste kant er uden bearbejdning, således materialet kan skæres til den nødvendige længde hurtigt og nemt.

Tæpperne fås i 160, 300 og 500 gram, hvor 300 g. er den mest populære.
160 og 300 g fås i sort og hvid, og 500 g i sort og creme.

 

Molton Pakke

Metervare

Molton som metervare

Vi har mærket en øget efterspørgsel efter Molton som metervare. Med dette produkt får du dit stof uden efterbehandling så du selv kan tilpasse det til lige netop dit projekt.

Ugennemsigtig, sort blockout molton tæppe imprægneret med brandhæmmende (B1 i henhold til DIN 4102), og 300 g kvalitet, som gardin, baggrund, scenetæppe eller til dekorative formål.

Metervaren fås i sort eller hvid.

Molton Meter

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Oftestilledesporgsmaal (1)

Kunder vi har hjulpet med banner løsninger

Bliv dog ikke skræmt! Vi leverer både til de store kanoner og privatpersoner – vi tillader os dog at prale lidt.

Tv2
Idagard
Undervisningsministeriet
Page4
ørkenenssønner
Moe
Xfaktor
Dr1
Haribo
Danbolig

Få personlig hjælp - bliv ringet op

Invalid Number
Telefondame
Logo Rigtigt

Østergade 21, 7400 Herning

Tlf. 96 26 25 90

info@storformatbanner.dk

Mandag-torsdag: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 15.30
Lørdag-søndag: LUKKET

Urimelig billige bannere

Hos storformatbanner.dk praler vi gerne med at have danmarks bedste priser og service. Vi er ikke en hurtig webshop hvor du skal kende til alle fagtermer indenfor storformat verdenen.

Vi tilbyder derimod  personlig service og konkurrence dygtige priser, sådan at du får netop det indoor banner, outdoor banner, rollup, scenetæppe eller plakat som du har brug for.

Storformatbanner.dk er en del af Konceptas Reklamebureau.

Ofte stillede spørgsmål