Scenetæppe med print godkendt til brug på spillesteder og koncertscener

Vi leverer scenetæpper og bagtæpper til messer, koncerter og virksomheder - og vi er klar til at levere dit scenetæppe inden for få dage!

Storformatbanner.dk har siden 2003 været leverandør til musikbranchen bl.a. med billige scenetæpper og backdrops.

Backdrops/scenetæpper leveres typisk i 205 g polyester. Scenetæppet er af brandhæmmende materiale, og er godkendt til brug på scener og spillesteder.

Scenetæppet vejer minimalt og er nemt at sætte op.

Efterbehandlinger

Tilbehør og efterbehandlinger

Alle vores bannere og flag leveres med valgfri efterbehandling, så ophængning og montering kan tilpasses efter det aktuelle behov.

Metaloje

Metaløje

Metaløjer bruges til ophæng i fx. bagbroer (scenebrug) eller udvendig montering, krogophæng, stropper osv. Monteres i både Polyester samt PVC.

Plastskinne

Plastskinne

Plastskinne monteres i toppen af banneret. Der er monteret små øjer på skinnen til ophæng i snor. Plastskinnen fås i sort og hvid.

Rundjern

Rundjern

Rundjern monteres i en lille løbegang i top og bund. Rundjern er en lille kompakt jernrør. Den anvendes i toppen sammen med eksempelvis “Krokodillenæb”. I bunden anvender man rundjern for at tynge banneret, så det hænger tungt ned.

Vulst

Vulst

Vulst er en silicone “pølse” der bliver syet i løbegang i top og bund.

Arnostrop

Arno stropper

Arnostopper bliver oftest brugt til scenetæpper, hvor man anvender trustsystemer.

Vulstsystem

Vulst system

Vulst systemer er meget anvendt til udvendig brug, hvor man ofte udskifter bannere, og hvor det skal være nemt og enkelt at udskifte.

Gummistrop

Gummistrop

Gummistropper er meget anvendelige til udendørsbannere, hvor man eksempelvis skal montere i kroge, der er monteret i muren. Kan også anvendes ved bannere, der skal monteres i stativ.

Grafisk assistance

Grafisk assistance

Har du brug for hjælp til grafisk opsætning af dit banner? Godt grafisk design kan gøre en verden til forskel, og det gælder lige fra blikfanget til læsbarheden. Grafisk design består af mange aspekter og storformatbanner.dk bruger dem alle, når vi laver grafisk opsætning til dit produkt.

Vi tager vores grafiske arbejde meget seriøst og ønsker hver gang, at resultatet skal være smukt og sælge varen. Vores grafikere har mange forskellige kompetencer, hvilket giver et godt og spændende spil, hvor alle aspekter bliver taget i betragtning.

Vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmebanner, dit scenetæppe eller hele din messestand.

Vores timepriser starter ved 850,- (ekskl. moms) - kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

19059681 10154773813762992 7071688355956653668 N1
Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål