Roll-up banner

Storformatbanner.dk leverer billige roll-up bannere i flere forskellige størrelser og kvaliteter.

Roll-up bannere eller roll-up dispays, som de også kaldes, er en fantastisk måde at sprede dit budskab på. Det er fleksibelt, nemt og ikke mindst billigt, og roll-up banneret er derfor en perfekt løsning, hvis du har behov for hurtig og fleksibel markedsføring.

Med et eller flere roll-up bannere kan du lynhurtigt markere dit firmas identitet. Uanset om du skal på messe eller afholde en form for event, så er det nemt at medbringe og opstille dit roll-up banner.

Roll-up banneret leveres i en praktisk bæretaske, og opstillingen tager under 1 minut.

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Billige roll-ups – hvilket materiale skal jeg vælge?

Afhængig af dit behov, kan vi levere rollups i forskellige materialer. PVC egner sig godt, hvis du har din roll-up med på farten og bruger den igen og igen.

Polyester egner sig godt til roll-up’en, der skal stå mere stationært, specielt i kontormiljøer, da stoffet, modsat PVC, er 100% lugtfrit. Begge kan bruges på farten. Polyester er en anelse blødere i forhold til PVC.

Rollup Roll Up
Grafisk assistance

Grafisk assistance

Har du brug for hjælp til grafisk opsætning af dit banner? Godt grafisk design kan gøre en verden til forskel, og det gælder lige fra blikfanget til læsbarheden. Grafisk design består af mange aspekter og storformatbanner.dk bruger dem alle, når vi laver grafisk opsætning til dit produkt.

Vi tager vores grafiske arbejde meget seriøst og ønsker hver gang, at resultatet skal være smukt og sælge varen. Vores grafikere har mange forskellige kompetencer, hvilket giver et godt og spændende spil, hvor alle aspekter bliver taget i betragtning.

Vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmebanner, dit scenetæppe eller hele din messestand.

Vores timepriser starter ved 850,- (ekskl. moms) - kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

19059681 10154773813762992 7071688355956653668 N1