Personlig betjening og hjælp over telefon

Ingen opgave for stor!

Brug for en grafiker? Vi hjælper med opsætningen

Prisberegner

Brug beregneren for en vejledende pris på dit nye roll-up banner.

NB: Prisberegneren er vejledende. Alle rollups er inklusiv print ved levering af trykklar fil. Inklusiv bæretaske, hurtig levering, men eksklusiv ekspedition og fragt. Kontakt os for bestilling på 96 26 25 92 eller på vores Gratis Live Chat!!

Rollup banner

Roll-up banner

Storformatbanner.dk leverer billige roll-up bannere i flere forskellige størrelser og kvaliteter - og altid til skarpe priser!

Roll-up bannere eller roll-up dispays, som de også kaldes, er en fantastisk måde at sprede dit budskab på. Det er fleksibelt, nemt og ikke mindst billigt, og roll-up banneret er derfor en perfekt løsning, hvis du har behov for hurtig og fleksibel markedsføring.

Med et eller flere roll-up bannere kan du lynhurtigt markere dit firmas identitet. Uanset om du skal på messe eller afholde en form for event, så er det nemt at medbringe op opstille dit roll-up banner.

Roll-up banneret leveres i en praktisk bæretaske, og opstillingen tager under 1 minut.

Lynhurtig levering i hele Danmark.

Rollup Roll Up

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Billige rollups – hvilket materiale skal jeg vælge?

Afhængig af dit behov, kan vi levere rollups i forskellige materialer. PVC egner sig godt, hvis du har din rollup med på farten og bruger den igen og igen.

Polyester egner sig godt til rollup’en der skal stå mere stationært, specielt i kontormiljøer, da stoffet, modsat PVC, er 100% lugtfrit. Begge kan bruges på farten, polyester er en anelse blødere i forhold til PVC.

Roll Ups V2

Grafisk assistance

Grafisk assistance

Har du brug for hjælp til grafisk opsætning af dit banner? Godt grafisk design kan gøre en verden til forskel, og det gælder lige fra blikfanget til læsbarheden. Grafisk design består af mange aspekter og storformatbanner.dk bruger dem alle, når vi laver grafisk opsætning til dit produkt.

Vi tager vores grafiske arbejde meget seriøst, og ønsker hver gang at resultatet skal være smukt og sælge varen. Vores grafikere har mange forskellige kompetencer, hvilket giver et godt og spændende spil, hvor alle aspekter bliver taget i betragtning.

Vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmebanner, dit scenetæppe eller hele din messestand.

Vores timepriser starter ved 800,- (ex. moms) - kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Grafisk Designer

Kunder vi har hjulpet med banner løsninger

Bliv ikke skræmt! Vi leverer både til de store kanoner og privatpersoner – vi tillader os dog at prale lidt herunder.

Tv2
Idagard
Undervisningsministeriet
Page4
ørkenenssønner
Moe
Xfaktor
Dr1
Haribo
Danbolig

Få personlig hjælp - bliv ringet op

Invalid Number
Kob Banner

Storformatbanner.dk

Østergade 21, 7400 Herning

Tlf. 96 26 25 90

info@storformatbanner.dk

Mandag-torsdag: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 15.30
Lørdag-søndag: LUKKET

Urimeligt billige bannere

Hos storformatbanner.dk praler vi gerne med at have Danmarks bedste priser og service. Vi er ikke en hurtig webshop, hvor du skal kende til alle fag-termer indenfor storformat-verdenen.

Vi tilbyder derimod  personlig service og konkurrencedygtige priser, sådan at du får netop det indoor banner, outdoor banner, den rollup, det scenetæppe eller den plakat som du har brug for.

Storformatbanner.dk er en del af Reklamebureauet Advicer.

Ofte stillede spørgsmål