Bliv klar til næste kommunalvalg og regionsvalg - med skarpe priser på valgplakater til lygtepælen

Vi har stor erfaring med tryk af valgplakater i forskellige papirkvaliteter og print direkte på såkaldte kanalplader, som er perfekte til udendørs brug. Hvis du skal stemmes ind  — så starter valget her hos storformatbanner.dk

Vores plakatproduktion er indrettet så fleksibelt, at vi kan håndtere plakatprint helt ned til oplag på 1 stk. Men vi trykker også gerne i store oplag, så fleksibilitet og hastighed er en vigtig faktor, når det gælder print af plakater og posters.

Vi hjælper selvfølgelig også gerne med den grafiske opsætning af plakaten i forhold til jeres ønsker.

Grafisk assistance

Grafisk assistance

Har du brug for hjælp til grafisk opsætning af dit banner? Godt grafisk design kan gøre en verden til forskel, og det gælder lige fra blikfanget til læsbarheden. Grafisk design består af mange aspekter og storformatbanner.dk bruger dem alle, når vi laver grafisk opsætning til dit produkt.

Vi tager vores grafiske arbejde meget seriøst og ønsker hver gang, at resultatet skal være smukt og sælge varen. Vores grafikere har mange forskellige kompetencer, hvilket giver et godt og spændende spil, hvor alle aspekter bliver taget i betragtning.

Vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmebanner, dit scenetæppe eller hele din messestand.

Vores timepriser starter ved 850,- (ekskl. moms) - kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

19059681 10154773813762992 7071688355956653668 N1