Flexwall: Flyt rundt på dit budskab og skift nemt printet

Tag den med dig, flyt rundt på den og skift printet ud efter behov – Flexwall systemet kan bruges til utroligt mange formål.

Flexwall er et fleksibelt bannersystem, der består af en metalramme, som kan justeres fra 130 – 290 cm i bredden og 81 – 225 cm i højden. Der medfølger stabile fødder og bæretaske. Det hele er let at samle og giver et stort printområde til dit budskab, som printes på 205 g polyester. Printet på en flexwall kan nemt udskiftes med de påsyede velcrobånd.

Med dette system betaler du kun én gang for det smarte system og kan nemt skifte dit budskab, når du har behov for det. Flexwall bruges på messer, skoler, i butikker, ved events osv. Man kender også Flexwall systemet fra premierer og VIP-events, hvor de er meget velegnede at bruge som foto-vægge.

Fås kun i sølv

Specifikationer

Specifikationer

Flexwall system

  • Justerbar højde 81-225 cm
  • Justerbar bredde 130-290 cm
  • Inkl. bæretaske
  • Let at samle

Flexwall banner

  • 205 g polyester
  • Let at udskifte
  • Tryk efter ønske

 

Grafisk assistance

Grafisk assistance

Har du brug for hjælp til grafisk opsætning af dit banner? Godt grafisk design kan gøre en verden til forskel, og det gælder lige fra blikfanget til læsbarheden. Grafisk design består af mange aspekter og storformatbanner.dk bruger dem alle, når vi laver grafisk opsætning til dit produkt.

Vi tager vores grafiske arbejde meget seriøst og ønsker hver gang, at resultatet skal være smukt og sælge varen. Vores grafikere har mange forskellige kompetencer, hvilket giver et godt og spændende spil, hvor alle aspekter bliver taget i betragtning.

Vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmebanner, dit scenetæppe eller hele din messestand.

Vores timepriser starter ved 850,- (ekskl. moms) - kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

19059681 10154773813762992 7071688355956653668 N1