Personlig betjening og hjælp over telefon

Ingen opgave for stor!

Brug for en grafiker? Vi hjælper med opsætningen

Prisberegner

Brug beregneren for en vejledende pris på din nye plakat. Skal du bruge over 50 plakater sendes gerne specialtilbud. Dette er blot eksempler, vi laver plakater i alle former og størrelser.

NB: Prisberegneren er vejledende og indholder kun et udpluk af de materialer vi kan tilbyde. Har du specielle ønsker - eller ønsker et fast tilbud på dit banner - kontakt os venligst på 96 26 25 92 eller på vores Gratis Live Chat!!

Plakater

Plakater og posters

Skal I fortælle om den næste koncert, fodboldkampen i weekenden, eller et godt slagtilbud, så er en plakat en billig og nem løsning.

Vi producerer på flere typer papir, alt afhængig af hvor længe man ønsker plakaten skal holde.

Fra 1 til 1 million stk
Vores plakatproduktion er indrettet så fleksibelt, at vi kan håndtere plakatprint helt ned til oplag på 1 stk. Men vi trykker også gerne i store oplag, så fleksibilitet og hastighed er en vigtig faktor når det gælder print af plakater og posters.

Vi hjælper selvfølgelig også gerne med den grafiske opsætning af plakaten i forhold til jeres ønsker.

Plakater 1024x562 Panorama

Valgplakater

Valgplakater

Vi er klar til de næste kommunalvalg og regionsvalg — med skarpe priser på valgplakater til lygtepælene mv. Vi har stor erfaring med tryk af valgplakater i forskellige papirkvaliteter og print direkte på såkaldte kanalplader som er perfekte til udendørs brug. Hvis du skal stemmes ind  — så starter valget her hos storformatbanner.dk

Plakater 1024x562 Panorama

Grafisk assistance

Grafisk assistance

Har du brug for hjælp til grafisk opsætning af dit banner? Godt grafisk design kan gøre en verden til forskel, og det gælder lige fra blikfanget til læsbarheden. Grafisk design består af mange aspekter og storformatbanner.dk bruger dem alle, når vi laver grafisk opsætning til dit produkt.

Vi tager vores grafiske arbejde meget seriøst, og ønsker hver gang at resultatet skal være smukt og sælge varen. Vores grafikere har mange forskellige kompetencer, hvilket giver et godt og spændende spil, hvor alle aspekter bliver taget i betragtning.

Vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmebanner, dit scenetæppe eller hele din messestand.

Vores timepriser starter ved 800,- (ex. moms) - kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Grafisk Designer

Kunder vi har hjulpet med banner løsninger

Bliv ikke skræmt! Vi leverer både til de store kanoner og privatpersoner – vi tillader os dog at prale lidt herunder.

Tv2
Idagard
Undervisningsministeriet
Page4
ørkenenssønner
Moe
Xfaktor
Dr1
Haribo
Danbolig

Få personlig hjælp - bliv ringet op

Invalid Number
Kob Banner

Storformatbanner.dk

Østergade 21, 7400 Herning

Tlf. 96 26 25 90

info@storformatbanner.dk

Mandag-torsdag: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 15.30
Lørdag-søndag: LUKKET

Urimeligt billige bannere

Hos storformatbanner.dk praler vi gerne med at have Danmarks bedste priser og service. Vi er ikke en hurtig webshop, hvor du skal kende til alle fag-termer indenfor storformat-verdenen.

Vi tilbyder derimod  personlig service og konkurrencedygtige priser, sådan at du får netop det indoor banner, outdoor banner, den rollup, det scenetæppe eller den plakat som du har brug for.

Storformatbanner.dk er en del af Reklamebureauet Advicer.

Ofte stillede spørgsmål