Ring og få gratis hjælp

96 26 25 90

Personlig betjening og hjælp over telefon

Express? Vi kan levere fra dag til dag!

Ingen opgave for stor!

Brug for en grafiker? Vi kan hjælpe med opsætning af grafik

Prisberegner

Brug beregneren for en vejledende pris på din nye plakat. Skal du bruge over 50 plakater sendes gerne specialtilbud. Dette er blot eksempler, vi laver plakater i alle former og størrelser.

NB: Prisberegneren er vejledende og indholder kun et udpluk af de materialer vi kan tilbyde. Har du specielle ønsker - eller ønsker et fast tilbud på dit banner - kontakt os venligst på 96 26 25 92 eller på vores Gratis Live Chat!!

Plakater

Plakater og posters

Skal I fortælle om den næste koncert, fodboldkampen i weekenden, eller et godt slagtilbud, så er en plakat en billig og nem løsning.

Vi producerer på flere typer papir, alt afhængig af hvor længe man ønsker plakaten skal holde.

Fra 1 til 1 million stk
Vores plakatproduktion er indrettet så fleksibelt at vi kan håndtere plakat print helt ned til oplag på 1 stk — men vi trykker også gerne i store oplag — så fleksibilitet og hastighed er en vigtig faktor når det gælder print af plakater og posters.

Plakater 1024x562 Panorama

Valgplakater

Valgplakater

Vi er klar til de næste kommunalvalg og regionsvalg — med skarpe priser på valgplakater i lygtepælene mv. Vi har stor erfaring med tryk af valgplakater i forskellige papirkvaliteter og print direkte på såkaldte kanalplader som er perfekt til udendørs brug. Så skal du stemmes ind — så starter valget her hos storformatbanner.dk

Plakater 1024x562 Panorama

Grafisk assistance

Grafisk assistance

Har du brug for hjælp til grafisk opsætning af dit banner? Godt grafisk design kan gøre en verden til forskel, det er lige fra blikfanget til læsbarheden. Grafisk design består af mange aspekter og storformatbanner.dk bruger dem alle når vi opsætter vores grafik.

Vi tager vores grafik meget seriøst og ønsker at alle sager både er smukke og sælger varen. Vores grafikere er uddannede på hvert deres område, hvilket giver et godt og spændende spil, hvor alle aspekter er taget i betragtning.

Vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømme banner, scene eller messestand.

Vores timepriser starter ved 800,- (ex. moms)

Grafisk Designer

Kunder vi har hjulpet med banner løsninger

Bliv dog ikke skræmt! Vi leverer både til de store kanoner og privatpersoner – vi tillader os dog at prale lidt.

Tv2
Idagard
Undervisningsministeriet
Page4
ørkenenssønner
Moe
Xfaktor
Dr1
Haribo
Danbolig

Få personlig hjælp - bliv ringet op

Invalid Number
Telefondame
Logo Rigtigt

Østergade 21, 7400 Herning

Tlf. 96 26 25 90

info@storformatbanner.dk

Mandag-torsdag: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 15.30
Lørdag-søndag: LUKKET

Urimelig billige bannere

Hos storformatbanner.dk praler vi gerne med at have danmarks bedste priser og service. Vi er ikke en hurtig webshop hvor du skal kende til alle fagtermer indenfor storformat verdenen.

Vi tilbyder derimod  personlig service og konkurrence dygtige priser, sådan at du får netop det indoor banner, outdoor banner, rollup, scenetæppe eller plakat som du har brug for.

Storformatbanner.dk er en del af Konceptas Reklamebureau.

Ofte stillede spørgsmål