Outdoor bannere: brug din virksomhed som reklame­søjle og skab opmærk­somhed

Vi pakker din bygning ind i dit budskab, hurtigt og billigt, med et outdoor reklamebanner. Med outdoor facade bannere kan du bruge hele bygningen eller gavlen som reklamesøjle – eller du kan bygge en ”mur” af outdoor reklame bannere – mulighederne er nærmest uendelige.

Outdoor reklamebannere leveres i både polyester og PVC. Et af vore mest brugte materialer er PVC MESH, (også kaldet MESH bannere), som har en perforering, der gør at vinden let trænger igennem. Et outdoor reklamebanner af MESH kan derfor modstå store vindstød uden at give sig.

Vi har erfaring i alt lige fra mindre outdoor reklamebannere til ophæng på gavle mv. og indpakning af bygninger.

Efterbehandlinger

Tilbehør og efterbehandlinger

Alle vores bannere og flag leveres med valgfri efterbehandling, så ophængning og montering kan tilpasses efter det aktuelle behov.

Metaloje

Metaløje

Metaløjer bruges til ophæng i fx. bagbroer (scenebrug) eller udvendig montering, krogophæng, stropper osv. Monteres i både Polyester samt PVC.

Plastskinne

Plastskinne

Plastskinne monteres i toppen af banneret. Der er monteret små øjer på skinnen til ophæng i snor. Plastskinnen fås i sort og hvid.

Rundjern

Rundjern

Rundjern monteres i en lille løbegang i top og bund. Rundjern er en lille kompakt jernrør. Den anvendes i toppen sammen med eksempelvis “Krokodillenæb”. I bunden anvender man rundjern for at tynge banneret, så det hænger tungt ned.

Vulst

Vulst

Vulst er en silicone “pølse” der bliver syet i løbegang i top og bund.

Arnostrop

Arno stropper

Arnostopper bliver oftest brugt til scenetæpper, hvor man anvender trustsystemer.

Vulstsystem

Vulst system

Vulst systemer er meget anvendt til udvendig brug, hvor man ofte udskifter bannere, og hvor det skal være nemt og enkelt at udskifte.

Gummistrop

Gummistrop

Gummistropper er meget anvendelige til udendørsbannere, hvor man eksempelvis skal montere i kroge, der er monteret i muren. Kan også anvendes ved bannere, der skal monteres i stativ.

Grafisk assistance

Grafisk assistance

Har du brug for hjælp til grafisk opsætning af dit banner? Godt grafisk design kan gøre en verden til forskel, og det gælder lige fra blikfanget til læsbarheden. Grafisk design består af mange aspekter og storformatbanner.dk bruger dem alle, når vi laver grafisk opsætning til dit produkt.

Vi tager vores grafiske arbejde meget seriøst og ønsker hver gang, at resultatet skal være smukt og sælge varen. Vores grafikere har mange forskellige kompetencer, hvilket giver et godt og spændende spil, hvor alle aspekter bliver taget i betragtning.

Vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmebanner, dit scenetæppe eller hele din messestand.

Vores timepriser starter ved 850,- (ekskl. moms) - kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

19059681 10154773813762992 7071688355956653668 N1
Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål