Reklamemåtter

Storformatbanner.dk leverer reklamemåtter med tryk i præcis den størrelse og form, du skal bruge.

Udnyt gulvet til at fremhæve dit budskab og skab blikfang. Reklamemåtter fanger hurtigt kundens opmærksomhed, da det er en metode, som skiller sig ud fra de sædvanlige skilte og bannere, der hænger på væggene. Brug f.eks din reklamemåtte i butikken, i dit showroom eller på en messestand, hvor der i forvejen ligger gulvtæppe.

Reklamemåtterne produceres i alle mål - også udskåret, og leveres i lækre farver og designs. Måtterne er lette at rengøre og kan både skylles og spules. Logomåtterne beskytter gulv imod slid og misfarvning og reducerer omkostningerne ved rengøring - alt imens din virksomhed/butik bliver profileret.

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Grafisk assistance

Grafisk assistance

Har du brug for hjælp til grafisk opsætning af dit banner? Godt grafisk design kan gøre en verden til forskel, og det gælder lige fra blikfanget til læsbarheden. Grafisk design består af mange aspekter og storformatbanner.dk bruger dem alle, når vi laver grafisk opsætning til dit produkt.

Vi tager vores grafiske arbejde meget seriøst og ønsker hver gang, at resultatet skal være smukt og sælge varen. Vores grafikere har mange forskellige kompetencer, hvilket giver et godt og spændende spil, hvor alle aspekter bliver taget i betragtning.

Vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmebanner, dit scenetæppe eller hele din messestand.

Vores timepriser starter ved 850,- (ekskl. moms) - kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

19059681 10154773813762992 7071688355956653668 N1