Personlig betjening og hjælp over telefon

Ingen opgave for stor!

Brug for en grafiker? Vi hjælper med opsætningen

Prisberegner

Brug beregneren for en vejledende pris på din nye reklamemåtte.

NB: Prisberegneren er vejledende. Alle reklamemåtter er inklusiv print ved levering af trykklar fil. Hurtig levering, men eksklusiv ekspedition og fragt. Kontakt os for bestilling på 96 26 25 92 eller på vores Gratis Live Chat!!

Reklamemåtter

Floor promoters / reklamemåtter

Storformatbanner.dk leverer reklamemåtter med tryk i præcis den størrelse og form, du skal bruge.

Udnyt gulvet til at fremhæve dit budskab og skab blikfang. Reklamemåtter fanger hurtigt kundens opmærksomhed, da det er en metode, som skiller sig ud fra de sædvanlige skilte og bannere, der hænger på væggene. Brug f.eks din reklamemåtte i butikken, i dit showroom eller på en messestand, hvor der i forvejen ligger gulvtæppe.

Måtten har en slidstærk polyester overside og en sort bagside af neopren, som gør at måtten er skridsikker. Reklamemåtterne produceres i alle mål - også udskåret, og leveres i lækre farver og designs. Måtterne er lette at at rengøre, og kan både skylles og spules.

Logomåtterne fra Storformatbanner.dk beskytter gulv imod slid og misfarvning og reducerer omkostningerne ved rengøring - alt imens din virksomhed/butik bliver profileret.

Måtterne kan tage op til 6 kg snavs eller 3 liter vand, og har en smudsafvisende behandling, som gør dem ultralette at rengøre.

Reklamemaatte

Grafisk assistance

Grafisk assistance

Har du brug for hjælp til grafisk opsætning af dit banner? Godt grafisk design kan gøre en verden til forskel, og det gælder lige fra blikfanget til læsbarheden. Grafisk design består af mange aspekter og storformatbanner.dk bruger dem alle, når vi laver grafisk opsætning til dit produkt.

Vi tager vores grafiske arbejde meget seriøst, og ønsker hver gang at resultatet skal være smukt og sælge varen. Vores grafikere har mange forskellige kompetencer, hvilket giver et godt og spændende spil, hvor alle aspekter bliver taget i betragtning.

Vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmebanner, dit scenetæppe eller hele din messestand.

Vores timepriser starter ved 800,- (ex. moms) - kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Grafisk Designer

Kunder vi har hjulpet med banner løsninger

Bliv ikke skræmt! Vi leverer både til de store kanoner og privatpersoner – vi tillader os dog at prale lidt herunder.

Tv2
Idagard
Undervisningsministeriet
Page4
ørkenenssønner
Moe
Xfaktor
Dr1
Haribo
Danbolig

Få personlig hjælp - bliv ringet op

Invalid Number
Kob Banner

Storformatbanner.dk

Østergade 21, 7400 Herning

Tlf. 96 26 25 90

info@storformatbanner.dk

Mandag-torsdag: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 15.30
Lørdag-søndag: LUKKET

Urimeligt billige bannere

Hos storformatbanner.dk praler vi gerne med at have Danmarks bedste priser og service. Vi er ikke en hurtig webshop, hvor du skal kende til alle fag-termer indenfor storformat-verdenen.

Vi tilbyder derimod  personlig service og konkurrencedygtige priser, sådan at du får netop det indoor banner, outdoor banner, den rollup, det scenetæppe eller den plakat som du har brug for.

Storformatbanner.dk er en del af Reklamebureauet Advicer.

Ofte stillede spørgsmål